Hjem - Forretningsområder - Salgsoppdrag

Salgsoppdrag

Real Næringsmegling AS er en betydelig aktør innen salg av enkelteiendommer, eiendomsselskap og eiendomsporteføljer på Romerike og i Oslo Nord. Vi arbeider med alle typer næringseiendommer innen lager og logistikk, handel, kontorbygg, tomter og utviklingsprosjekter mm.

Vi har stort fokus på kontinuerlig kartlegging av vårt område. Vi kjenner næringsparkene, eiendommene, reguleringsplaner, markedspriser, yield betraktninger og sist men ikke minst, investorene som ønsker å investere i vårt område.

Vi er kjent for å presentere våre salgsoppdrag på en grundig og profesjonell måte, noe som gir både selger, interessenter og kjøper trygghet i alle deler av prosessen. Våre salgsoppdrag blir før publisering presentert for våre registrerte investorer, som til enhver tid varierer mellom 700 – 1 000 stk. I tillegg har vi en bred og åpen markedsføring gjennom nettet og vårt eget blad, Real Nytt.

Ta kontakt for å høre mer om salgsprosessen hos oss og hvordan markedet verdsetter din eiendom. Ta også kontakt dersom du er interessert i å investere i vårt område.

Kontakt en av våre meglere

Eivind Kjølsvik Aursøy

Gunhild

Gunhild Smestad

Morten Kim Pedersen

Rune Eide

Rune Eide