Hjem - Forretningsområder - Utleieoppdrag

Utleieoppdrag

REAL Næringsmegling AS har medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse innen utleie av næringslokaler på hele Romerike og i Oslo Nord.

Vi har fra etableringen på Romerike i 1990 opparbeidet oss en unik lokalkunnskap om markedet her, og vi kjenner de aller fleste aktørene – de fleste kjenner også oss. Vi har i over 30 år opparbeidet et omfattende register av potensielle leietakere innenfor alle segmenter og typer næringseiendom.

De aller fleste av våre oppdragsgivere finner veien tilbake til vårt kontor år etter år. Dette tar vi som en tillitserklæring.

Vi tar hånd om hele utleieprosessen i tett samarbeid med utleier. Dette innebærer blant annet kartlegging av markedet for leieobjektet, utarbeide markedsføringsmateriell, avholde visninger, utarbeide leietilbud, føre forhandlinger, kontroll av leietaker og utarbeide leiekontrakt.

Ta kontakt for å høre mer om utleieprosessen hos oss, og hvordan utleiemarkedet er for din eiendom. Ta også kontakt dersom du søker etter lokaler for leie i vårt område.

Kontakt en av våre meglere

Eivind Kjølsvik Aursøy

Gunhild

Gunhild Smestad

Morten Kim Pedersen

Rune Eide

Rune Eide