Det har vært nok ett aktivt år

12/01/2018 Av Eivind Aursøy

Aktivitetsnivået har vært svært høyt i hele år,og det ser ut til at vi avslutter med ny «all time high» her i REAL Næringsmegling AS. Et utvalg av omsatte eiendommer er tatt inn i siste side av dette bladet.Interessen for næringseiendommer på Romerike har vært tiltagende gjennom året, og vår database med investorer er stadig økende. Denne teller nå litt i overkant av 720 stykker med særskilt fokus på Romerike.

Realnytt 05 2018

Vi er på vei inn i årets siste måned og oppsummert har 2018 vært et begivenhetsrikt år.

Aktivitetsnivået har vært svært høyt i hele år,
og det ser ut til at vi avslutter med ny «all time high» her i REAL Næringsmegling AS. Et utvalg av omsatte eiendommer er tatt inn i siste side av dette bladet.

Interessen for næringseiendommer på Romerike har vært tiltagende gjennom året, og vår database med investorer er stadig økende. Denne teller nå litt i overkant av 720 stykker med særskilt fokus på Romerike.

Som en konsekvens av den stadig økende interessen for «Romerike-eiendommer» er det mange av våre etablerte oppdragsgivere som får direkte henvendelser fra potensielle kjøpere til sine eiendommer.

Dette medfører flere rådgivningsoppdrag for oss enn tidligere. Generelt fraråder vi våre kunder å akseptere det første budet på eiendommen, enten dette kommer direkte eller via oppdrag hos oss. Markedet er godt om dagen, og rett pris for eiendommen får man sjeldent om det ikke er i konkurranse med andre.

Vi har vært etablert på Romerike siden 1990, og tør å påstå at det er få som har samme kunnskap som oss her. De som har valgt å følge våre råd har oppnådd både bedre pris og betingelser på sine eiendommer, noe våre oppdragsgivere også har satt stor pris på.

Året nærmer seg slutten og vi ønsker samtidig å benytte anledningen til å takke alle, både gamle og nye kunder, for tilliten dere har vist oss i år igjen.

GOD JUL OG ET FREMGANGSRIKT NYTT ÅR ønskes dere alle fra oss i REAL Næringsmegling AS.

Eivind K. Aursøy

Næringsmegler MNEF SN
Daglig leder og Fagansvarlig