Endelig er markedet i gang igjen!

09/24/2019 Av Eivind Aursøy

Det har vært rolig her i REAL Næringsmegling AS, som vanlig i sommermånedene. Nå er vi i gang igjen og ser frem mot en spennende og aktiv høst.

Realnytt 06 2019

Sommeren er over. Det har vært rolig her i REAL Næringsmegling AS, som vanlig i sommermånedene.
Nå er vi i gang igjen og ser frem mot en spennende og aktiv høst. Det skjer en del i finansmarkedene om dagen med urolige børser og utsikter til lavere renter. Så vi må erkjenne at vi er spente på hvordan dette vil kunne påvirke markedet.

 

Foreløpig har vi ikke merket noen endringer i aktivitetsnivået her på Romerike. Etter skoleferiens avslutning er dette igjen på det normale. De første avtalene etter sommerferien er allerede signert.

 

På denne utgavens forsidebilde har vi et dronebilde fra Jogstadveien på Hvam, der vi er engasjert av UNION Eiendomskapital AS for å leie ut gode og fleksible kontorlokaler, med god parkeringsdekning både inne og ute.

 

På vegne av E6 Eiendom AS er de første nye kontorene i Hvamsvingen 4 straks ferdig, og flere leietakere er på vei inn. Til disse lokalene kan det tilbys 3. parts logistikktjenester, i det samme bygget, til leietakerne som er her. Også i denne eiendommen er det god parkeringsdekning i tillegg til ladestasjoner for elbil og sykkelparkering. Dette prosjektet har en egen hjemmeside: www.hvamsvingen4.no, som vi anbefaler å ta en titt på.

 

Vi har selv våre kontorer på Hvam, og dette er en beliggenhet som vi mener er optimal for de som søker arealer på Nedre Romerike. Med kort vei til E6, sykkelstier og med bussterminal i nærområdet er området lett å komme til enten man kommer motorisert eller ikke.

 

Kontakt oss gjerne for flere superlativer om området.

 

Eivind K. Aursøy

Næringsmegler MNEF SN Daglig leder og Fagansvarlig