Real Næringsmegling har fått inn nye krefter

04/25/2019 Av Eivind Aursøy

Morten Kim Pedersen (37) har rukket å bli litt varm i trøya etter at han begynte hos Real Næringsmegling AS 1. april. Morten er oppvokst på Rælingen og bringer med seg solid lokalkunnskap om Romerike, ikke minst etter 10 år som eiendomsmegler i regionen. På CVen har han bachelor i eiendomsmegling fra BI, og nyttig erfaring som faglig leder for flere kontorer i Aktiv eiendomsmegling. – Hva er den største overgangen når du nå tar steget fra privatboligmarkedet over til det profesjonelle markedet? – Det er flere ting. På bruktbolig-markedet jobber man som oftest med privatpersoner uten noen spesialisert kunnskap…

Realnytt 04 2019

Morten Kim Pedersen (37) har rukket å bli litt varm i trøya etter at han begynte hos Real Næringsmegling AS 1. april. Morten er oppvokst på Rælingen og bringer med seg solid lokalkunnskap om Romerike, ikke minst etter 10 år som eiendomsmegler i regionen. På CVen har han bachelor i eiendomsmegling fra BI, og nyttig erfaring som faglig leder for flere kontorer i Aktiv eiendomsmegling.

– Hva er den største overgangen når du nå tar steget fra privatboligmarkedet over til det profesjonelle markedet?

– Det er flere ting. På bruktbolig-markedet jobber man som oftest med privatpersoner uten noen spesialisert kunnskap rundt eiendom eller selve salgsprosessen. Privatpersoner har en tendens til å handle med følelser, hvilket er helt naturlig når de mest sannsynlig skal gjøre sitt livs største investering eller omsetning. I det nye markedet vil han jobbe med bedriftsledere og profesjonelle utleiere som kjenner bransjen godt. Eiendommene er større og avtalene mer komplekse, og det forventes at megleren er aktiv og redegjør for alle ledd i salgs- eller leieprosessen. – Det er veldig mye nytt å ta fatt i. Jeg er allerede godt i gang og gleder meg til fortsettelsen! Heldigvis får jeg lære å krabbe før jeg skal gå, smiler han.

Ledende i markedet

-Morten scorer fullt hus på de to viktigste punktene for oss; relevant utdannelse og lokal tilknytning og kjennskap, sier Eivind Kjølsvik Aursøy, daglig leder i Real Næringsmegling AS. I snart tretti år har eiendomsmeglingselskapet holdt til på Romerike, tjuefem år i Lørenskog og de siste fire og et halvt årene på Hvam i Skedsmo kommune. -Morten ringte oss på eget initiativ tilfeldigvis rett før vi la ut stillingsannonsen, og det synes vi var veldig positivt. Han har beina på bakken og passer godt inn hos oss. I Real Næringsmegling AS handler det ikke om å kjøre rundt i fine biler eller gå med «konfirmasjonsdress», men om å være den ledende næringsmegleren som kjenner vårt område best, og det gjør vi, sier Aursøy.

Fulltallige

I første omgang skal Morten Kim Pedersen jobbe med utleie før han gir seg i kast med salg. Han vil blant annet starte med å kontakte allerede registrerte interessenter i leietakerregisteret til Real Næringsmegling, en database som for tiden rommer rundt 190 søkere etter lokaler til leie i regionen. Vi er fire meglere og en markedssekretær i vår forretning, og det er en størrelse som er veldig riktig for oss, forteller Aursøy fornøyd. Han forklarer suksessoppskriften til Real Næringsmegling AS med gode velkvalifiserte medarbeidere, som alle bor på Romerike, godt datasystem, og ikke minst god beliggenhet. -Fra Hvamstubben betjener vi hele markedet på en rask og effektiv måte, både fra Oslo Nord mot Gardermoen og Minnesund, samt Nittedal i vest og østover mot Fetsund og Bjørkelangen, avslutter han.

TEKST: Hilde Christie Wright, Novateur design og kommunikasjon
FOTO: Erik Burås | STUDIO B13