Vi støtter TV aksjonen NRK

10/10/2019 Av Eivind Aursøy

REAL Næringsmegling AS har engasjert seg i verdens største dugnad, TV-aksjonen NRK CARE. TV-aksjonen har vært arrangert hver eneste høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Totalt har TV-aksjonen samlet inn ni milliarder kroner. Fredag den 11. oktober 2019 deltar REAL Næringsmegling AS i en ringdugnad, som arrangeres i lokalene til Norasondegruppen AS i Lillestrøm. Med på ringedugnaden er også andre næringslivsaktører i Skedsmo kommune. Vår jobb blir å kontakte bekjente i næringslivet for å utfordre dem til å bli med på dugnaden. Gjennom årets TV-aksjon “Nå er det hennes tur” skal CARE skape et bedre liv for kvinner i noen…

Realnytt 07 2019

REAL Næringsmegling AS har engasjert seg i verdens største dugnad, TV-aksjonen NRK CARE. TV-aksjonen har vært arrangert hver eneste høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Totalt har TV-aksjonen samlet inn ni milliarder kroner.

Fredag den 11. oktober 2019 deltar REAL Næringsmegling AS i en ringdugnad, som arrangeres i lokalene til Norasondegruppen AS i Lillestrøm. Med på ringedugnaden er også andre næringslivsaktører i Skedsmo kommune.

Vår jobb blir å kontakte bekjente i næringslivet for å utfordre dem til å bli med på dugnaden.

Gjennom årets TV-aksjon “Nå er det hennes tur” skal CARE skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

TV-aksjonen skal gi 400 000 kvinner mulighet til å skape sin egen arbeidsplass, bestemme over sin egen kropp og få sin stemme hørt.
Les mer på www.blimed.no

REAL Næringsmegling AS har selvfølgelig bidratt også med et pengebeløp. Kan vi få med flere til å bidra tas det imot med stor TAKK.

Det er ikke mange kronene som trengs for å skape en bedre fremtid for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder.

Dette går pengene til

Som bidragsyter til TV-aksjonen kan din bedrift vise sitt engasjement ved å laste ned TV-aksjonens logo, epost-signatur og Facebookbanner til bruk internt og eksternt, du finner dette her

Bidrag kan gis her