Hjem - Nyheter

Nyheter

Real-nytt er vårt eget bilag med oversikt over ledige lokaler og eiendommer på Romerike og Oslo Nord. Bladet distribueres med bladet NæringsEiendom ca. 6 ganger pr. år.

Her finner du redaksjonelt stoff om markedet for næringseiendommer fra vårt område, og ett utvalg over de eiendommer og lokaler REAL Næringsmegling AS til enhver tid har inne for salg og utleie.

I de sentrale kommunene på Romerike sendes Real-nytt ut til alle bedrifter med to ansatte eller flere.

Da er allerede årets første måned passert!

February 13, 2023

Vi ser med spenning frem til hva denne våren vil
bringe. Her i REAL Næringsmegling AS avsluttet
vi som forventet året 2022 med en liten nedgang i omsetningen i forhold til året før.

Les mer

Det går mot nytt år – og nye muligheter!

December 5, 2022

Litt overaskende ble det ikke den forventede
renteøkningen fra Norges Bank i november
som markedet hadde forutsett. Til tross for at
inflasjonstallene fortsatt er høye, og arbeids
– markedet ser ut til og fortsatt strammes til
så ser vi også tegn til at økonomien er i ferd
med og nedkjøles.

Les mer

Vi går en spennende høst og vinter i møte

October 25, 2022

Fra forrige utgave av REAL-NYTT har
det skjedd store endringer i verdens
finansmarkeder. Rentene har justert seg
sakte, men sikkert videre oppover.

Les mer

Farten øker i leie-markedet – fokus på romerike

June 20, 2022

Det skjer mye spennende i verden om dagen, og mye av dette skulle vi mer enn gjerne vært foruten. Til tross for stor global uro er det gledelig å se at farten øker forsiktig igjen i kontormarkedet her på Romerike.

Les mer

Vi går inn i spennende tider

April 8, 2022

Vår forrige utgave av REAL-Nytt kom ut den 22. februar. Headingen var «Normalisert hverdag igjen». Retorikken var allerede da ganske tøff mellom Russland og Ukraina. De fleste av oss anså det allikevel sannsynlig med en diplomatisk løsning, som det mest trolige utfallet på krisen. Slik ble det imidlertid ikke.

Les mer

Normalisert hverdag igjen

February 22, 2022

Vi har endelig lagt 2021 bak oss. Ett år hvor en stor del av arbeidstiden, for de fleste kontormedarbeidere i landet vårt, ble tilbragt på hjemmekontor. Nå kan vi forhåpentligvis se frem til at hverdagen etter hvert normaliseres selv om det fremdeles ventes jevn økning i smittetall og sykehusinnleggelser.

Les mer

Takk for i år!

November 30, 2021

2021 har flydd unna og er snart passert. Det har vært et aktivt år i et marked som igjen har overrasket oss positivt. Her i REAL Næringsmegling AS tangerer vi fjorårets omsetning med god margin. Vi signerte nylig en transaksjon på NOK 140 000 000,-, og vi avslutter før årets utgang ytterligere en transaksjon på ca. NOK 80 000 000,-.

Les mer

Økte renter, økende inflasjon. Hva med prisingen av næringseiendom nå?

October 20, 2021

Norges Bank besluttet enstemmig den 22. september å heve styringsrenten fra 0,0% til 0,25%. Sentralbanksjefen utalte i den forbindelse at en forsiktig normalisering av økonomien tilsier at det også er riktig og normalisere styringsrenten.

Les mer

Vi går mot tidenes beste transaksjonsår og leie-takerne er på vei tilbake

September 22, 2021

Allerede i første halvår hadde samlet transaksjons-volum i Norge passert 72 milliarder, og høsten 2021 ser ut til å bli meget aktiv. En samlet bransje er nå rimelig sikre på at vi topper 2015, der trans- aksjonene samlet endte på 129 milliarder.

Les mer

Er hverdagen snart tilbake på Romerike?

June 17, 2021

Sakte men sikkert ser det ut som at vi vender tilbake til en mer normal hverdag. Romerikskommunene er kommet godt i gang med vaksinasjonene og smittetrykket er på vei ned. Transaksjonsmarkedet «koker» fortsatt som om ingenting har skjedd. I leiemarkedet har det vært betydelig roligere, men nå ser vi at det også her er økt aktivitet.

Les mer