JESSHEIM SENTRUM: FORRETNINGSLOKALE MED HØY STANDARD – GODE PARKERINGSMULIGHETER – LEDIG OMGÅENDE

Les mer om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 825 kvm Forretningslokale

Inneholder

I Dampsaga alle 6, har vi for utleie et forretningslokale med høy standard. Lokalet kan deles opp, og det er mulig å leie fra ca. 180 kvm. til ca. 825 kvm. Vi søker seriøse aktører som ønsker å etablere seg i et attraktivt og spennende område av Jessheim sentrum. Lokalet er ledig og rask overtakelse er mulig.

LEDIG FORRETNINGSLOKALE - 825 KVM BTA
Dampsaga alle 6 ligger sentralt til i Jessheim sentrum, med kun få minutters gange til bl.a. Jessheim Storsenter. Området er veletablert med enkel adkomst, og gode parkeringsmuligheter både for ansatte og besøkende.

Lokalet holder høy standard og inneholder åpent areal med god takhøyde, mesanin med cellekontor, møterom og kjøkkenløsning. Mesaninen er på ca. 156 kvm. og det er fullt utnyttbart areal under mesaninen, med bl.a. utstillingsrom og WC. I tilknytning til lokalet er det et lager med egen inngang. Lokalet kan deles opp i to deler, der det er ønskelig at den ene delen vil være ca. 285 kvm. og den andre delen ca. 540 kvm. Det er mulig å dele opp lokalet på flere måter, men ikke mindre enn ca. 180 kvm.

Planskissene, under bilder, viser de forskjellige måtene lokalet kan deles opp på. Det kan være aktuelt å dele opp lokalet på andre måter, men dette tas med hver enkelt interessent.

Saga Senter
Saga Senter var første byggetrinn i Sagabyen. Sagabyen er en ny bydel øst for jernbanen ved Jessheim stasjon. Saga Senter består av 120 leiligheter og ca. 8.700 kvm. forretningslokale. Leietakere på Saga Senter er bl.a. Coop Extra, Spenst, Jaktia, Rotpunkt, Jessheim Dyreklinikk m. fl.

Beliggenhet
Lokalet ligger fint til med adkomst fra bakkeplan på Saga Senter, midt i Jessheim by. Saga Senter er en del av et nyere område som består av både næring og boliger. Det er planlagt en overgang over jernbanen for fotgjengere, slik at adkomsten til bl.a. Jessheim Storsenter vil bli forenklet.

Gangavstand til både togstasjon (ca. 400 meter) og bussholdeplass (ca. 200 meter). Herfra kommer man seg enkelt mot Lillestrøm/Oslo og ikke minst Oslo Lufthavn.

Avstander
- Nærmeste bussholdeplass ca. 300 meter.
- Nærmeste togstasjon ca. 400 meter.
- Oslo Lufthavn ca. 8 km.
- Lillestrøm ca. 25 km.
- Oslo Sentrum ca. 44 km.

Parkering
Parkering administreres av Apcoa AS, og eventuell leie av parkeringsplasser avtales direkte med parkeringsselskapet.

Verdt å merke seg
- Forretningslokale fra ca. 180 kvm. til ca. 825 kvm.
- Lokalet kan deles på to leietakere.
- Lokalet er ledig, og rask overtakelse er mulig.
- Godt med kundeparkering, både i underetasjen og på nabotomten.
- Muligheter for å leie parkeringsplasser til ansatte.

Tomt kvadratmeter

9 162

Adresse:

Dampsaga allé 6. 2053 Jessheim

Type lokale


Butikk/Handel,

Areal

825 m2 - 825 m2

Bruttoareal

825 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Morten Kim Pedersen

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: morten@real.no

Telefon: (+47) 92872303