Kombinasjonslokaler bestående av lager/verksted og kontorer. Uteplass på ca. 1 da. Kort vei til motorvei E6. Berger.

Les mer om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 156 kvm Utelager under tak
1. etg: 300 kvm Hovedlager
1. etg: 413 kvm Inndelt lager
1. etg: 1000 kvm Uteplass
2. etg: 653 kvm Kontor i hovedbygget

Inneholder

I eiendommen skal leies ut samlet ca. 1 522 kvm BTA, Arealene fordeler seg slik:

- Ca. 869 kvm BTA med lager/verkstedarealer med direkte innkjøring. Arealene fordeler seg på 3 enheter; En del på 156 kvm BTA med 3 vegger fremstår som et utelager med tak, der det er åpent ut mot uteplassen. Innenfor her er det et lager/verkstedareal på ca. 300 kvm lager med takhøyde på ca. 6,5 meter. i den siste delen er det en kombinasjon av lavt og høyt lager, som er opparbeidet med flere rom, og med en mesanin. Grunnflate her er på ca. 413 kvm BTA.

MRK: Verksted-/lager-delen har en kjøreport til hele arealet, med adkomst fra uteområdet. Ideelt sett er derfor ikke dette arealet egnet til oppdeling

- Ca. 653 kvm BTA med kontorarealer, som fordeler seg med ca. 468 kvm BTA i kontorbygget og med ca. 185 kvm BTA på mesaniner bygd inn i den innerste lagerdelen.

Kontorene består av cellekontorer og åpne landskap. På mesaninene er det er innredet med kjøkken, garderobe, toalett/baderom og åpent showrom og arkiv/lager.

Beliggenhet

Eiendommen ligger landlig til i Lillestrøm kommune, omtrent på grensen til det som tidligere var Sørum kommune. Kort og grei adkomst fra Motorvei E 6 (Oslo - Gardermoen).

Bebyggelsen

Bygg oppført i ca 1990. Velholdt og i god stand. Bygget er oppført med tegl i fasader, betong etasjeskillere i kontordelen (hovedbygg). Lagerdelen er oppført i stål.

Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte parkeringsplasser på fremsiden av bygget og uteområde for plassering av biler, maskiner og utstyr. Uteplassen fremfor inngang til lager er delvis asfalter og delvis gruset.

Tomt kvadratmeter

1 000

Adkomst

Se kart.

Parkering

6 plasser følger med til leieforholdet i dag på fremsiden av bygget - 2 av disse har El-billadere. I tillegg kan det parkeres på uteplassen ved lagerinngangen. På utelaget som er under tak er det montert 3 El-billadere.

Standard

Gjennomgående en god standard. Lokalene er holdt løpende godt vedlike.

Oppvarming

Elektrisk

Diverse

Lavt påslag av andel fellesarealer: 2%.

Adresse:

Svennerudveien 34. 2016 Frogner

Type lokale


Lager/Logistikk,

Areal

156 m2 - 1522 m2

Bruttoareal

2522 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Eivind Kjølsvik Aursøy

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: eivind@real.no

Telefon: (+47) 67917655