Kontor 10 – 275 kvm. Furuset. Fleksibelt, moderne, bærekraftsfokus, sentralt ved E6

Les mer om eiendommen

Arealspesifikasjon

3. etg: 10 kvm Enkeltvis
3. etg: 264 kvm Kontor

Inneholder

I Tevlingveien 15, på Alnabru/Furuset, har vi for utleie ca. 274 kvm med moderne og bærekraftige kontorlokaler med uslåelig beliggenhet.
Her kan leies alt fra enkeltvise kontorer til hele arealet under ett.


Utleier har stort fokus på bærekraft og energibesparende tiltak som vil redusere både forbruk og kostnader tilknyttet strøm og felleskostnader for leietakere i bygget.

Bygget ligger meget sentralt på Alnabru, med avkjørsel rett fra E6. Kollektivtransport både via buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Bygget har god eksponering ut mot E6 og passer særdeles godt for leietakere som ønsker seg synlighet ut mot publikum.

LEDIG LOKALE
Lokalet er på tilsammen ca. 274 kvm og fremstår med gjennomgående god kvalitet på både bygningsmessige og tekniske løsninger. P.t. er lokalet innredet med cellekontorer og ett åpent landskap, som benyttes som møte-/showrom. Det er etablert minikjøkken i fellesareal som deles med nabo i samme etasje. Adgang til eget toalett. Mulighet for ytterligere tilpasninger etter nærmere avtale med utleier.

ENERGIBESPARENDE TILTAK/BÆREKRAFT
Sommeren 2022 ble det lagt rikelig med solcellepanel på taket, og det ble installert nytt ventilasjonssystem høsten 2022. Hele byggets avfallshåndtering, inkludert for hver enkelt leietaker og kantinen, er også lagt om til kildesortering.

Alt er tilknyttet felles SD anlegg for bedre kontroll, samt at de tiltak som gjennomføres rapporteres i samarbeid med Varig og Carrot. På denne måten har man hele tiden god oversikt over forbruk og utslipp, og gjør at alle byggets leietakere til enhver tid kan hente ut rapporter for bærekraftstiltak, energiforbruk, CO2-utslipp m.m.

Dette, sammen med eiendommens generelle standard, gjør at lokalene fremstår meget konkurransedyktige med en tydelig bærekraftig miljøprofil.

Les mer om gjennomførte tiltak her: (ikke klikkbar lenke)
estatenyheter.no/baerekraftstiltak-ga-okt-eiendomsverdi/358115

PARKERING
Det er muligheter for å leie garasjeplasser i parkeringskjeller i nabobygget. Gjesteplasser på gårdsplass foran bygget. Elektronisk registrering.

BELIGGENHET OG OFFENTLIG KOMMUNIKASJON
Eiendommen ligger inntil E6 og har en meget sentral beliggenhet og synlighet i handels- og næringsområdet på Alnabru. I tillegg til god eksponering ut mot E6, samt enkel adkomst fra både nord og sør.

Gangavstand til bussholdeplass. Nærmeste trikk og T-banestasjon er Trosterud med ca. 14 min. reisetid til sentrum. Tog fra Alna stasjon.

Det tar ca. 8 minutter med bil fra sentrum til Tevlingveien 15 og 7-8 minutter til Oslo S/Flytoget.

KANTINE
Som leietaker i bygget har man adgang til felles kantine. Dette gir mulighet til å arrangere faglige og sosiale arrangementer for egen bedrift, eller i fellesskap med de andre leietakerne i bygget. Kantinen har egen kantineansatt som sørger for fristende lunsj hver dag med salater, godt pålegg og varmretter. Kantinebidraget er på kr 162 pr bto kvadratmeter pr. år.

Åpningstider: Mandag til fredag fra kl. 11.00-13.00.

FELLES MØTEROM
Alle leietakere har adgang til 2 stk. felles møterom som som kan bestilles etter behov.

KONFERANSER/BESPISNING
Dersom det kreves ekstra kapasitet, kan det arrangeres konferanser på hotellet Radisson Blu Hotel & Conference Center. Her er det mulig for gjester å overnatte, foreta bespisning i restauranten, samt avholde konferanser.

DIVERSE
Gjennomgående god og moderne standard.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Tilgang til felles garderobe m/dusj i u. etg.
Lokalet ligger i 3. etasje med heisadkomst.
Eiendommen har videoovervåkning og tilknytning til alarm-/vaktselskap.
Bygget har innlagt fiber.

Hvis du ser gode muligheter for deg og ditt firma i Tevlingveien 15 ser vi frem til å høre fra deg. Kontakt megler for å avtale en visning i lokalene.

Beliggenhet

Tevlingveien 15 er et stort, representativt og velkjent bygg rett ved E6 på Trosterud med hotellet Radisson Blu Hotel & Conference Center, Bohus, McDonald s og Circle K som nærmeste naboer. Bygget har meget god eksponering mot E6.

Tomt kvadratmeter

4 504

Overtakelse

Lokalene er ledige for omgående overtakelse

Adresse:

Tevlingveien 15. 1081 Oslo

Type lokale


Kontor

Areal

10 m2 - 274 m2

Bruttoareal

274 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Eivind Kjølsvik Aursøy

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: eivind@real.no

Telefon: (+47) 67917655