Lillestrøm sentrum: Frisørsalong og kontorlokaler fra 35 til 837 kvm – Gangavstand til Lillestrøm stasjon.

Les mer om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 80 kvm Frisørsalong
2. etg: 50 kvm Kontor
2. etg: 90 kvm Kontor
2. etg: 120 kvm Kontor
3. etg: 35 kvm Kontor
3. etg: 102 kvm Kontor
3. etg: 360 kvm Kontor

Inneholder

Solheimsgata 1 ligger rett ved siden av rundkjøringen ved innkjøringen til Lillestrøm sentrum. Bygget er det siste som står igjen, og som på sikt skal utvikles og innlemmes i det nye Meierikvartalet. Når dette vil skje er fremdeles ikke avklart, og enkelte mindre lokaler står nå ledig for utleie. I bygget er også Simonsen tannlegeklinikk, OK Bingodrift, Ichi Sushi&Thai og EVO Lillestrøm med flere etablert.

LEDIGE LOKALER
1. etasje Ca. 80 kvm BTA tilrettelagt for frisørsalong. Ledig for overtakelse. Adgang til felles toalett. Lokalet har store vinduer ut mot Solheimsgata som gir gode profileringsmuligheter i front. Egen inngang fra gateplan.

2. etasje diverse kontorlokaler.
Lokale 1: Ca. 50 kvm BTA. Ledig for overtakelse. Adgang til felles toaletter.

Lokale 2: Ca. 90 kvm BTA. Ledig for overtakelse. Adgang til felles toaletter.

Lokale 3: Ca. 120 kvm BTA. Estimert overtakelse ca. Q3 2023. Dagens leietaker skal inn i nye lokaler i Meierikvartalet. Dette er p.t. ikke ferdig, og leietaker vil bli i lokalet inntil ferdigstillelse. Adgang til felles toaletter.

3. etasje diverse kontorlokaler.
Lokale 1: Ca. 35 kvm BTA. Ledig for overtakelse. Adgang til felles toaletter og kjøkken.

Lokale 2: Ca. 360 kvm BTA. Overtakelse ca. 01.10.2023. Adgang til egne toaletter og eget kjøkken.

Lokale 3: Ca. 102 kvm BTA. Overtakelse ca. 01.10.2023. Adgang til felles toaletter og kjøkken.

BELIGGENHET
Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum, med gangavstand til alle nødvendige servicefunksjoner, shopping i sentrum og Lillestrøm stasjon. Toget tar deg enkelt til bl.a. Oslo og Oslo Lufthavn med reisetid på ca. 10 min. i begge retninger. Bil til Oslo sentrum tar ca. 15-20 minutter.

Her vil man kunne jobbe sentralt med gangavstand til Lillestrøm stasjon samt kort vei til alle servicetilbud og et stadig voksende og urbant byliv. Lillestrøm har også et godt utbygd sykkelveinett, slik at det er fullt mulig å sykle til jobben.

Meierikvartalet er et spennende og nytt byutviklingsprosjekt med særdeles god beliggenhet i Lillestrøm sentrum. Her skal det legges til rette for en allsidig miks av ulike tilbud, fra butikker til restauranter i tillegg til en variert blanding av forskjellige kontorbrukere. Meierikvartalet vil, når det er ferdig utviklet, inneholde ca. 40 000 kvm med næringsarealer. I tillegg skal det bygges ca. 350 moderne leiligheter fordelt på flere bygg.

DIVERSE
De fleste lokalene har vinduer ut mot Solheimsgata og Lillestrøm sentrum. Lokalene som ligger vegg i vegg med hverandre kan også slås sammen og leies samlet dersom det er behov for større lokaler.

Adgang via felles hovedinngang direkte fra Solheimsgata som leder inn til felles trappegang og heis til alle etasjer. Det er således enkelt for både ansatte og kunder å komme til lokalene.

PARKERING
Det er planlagt etablering av parkering på byggets bakside hvor det vil være mulighet for å leie enkelte p-plasser. Denne parkeringen vil være midlertidig frem til siste del av prosjektet utvikles. I tillegg er det flere parkeringsmuligheter i Lillestrøm sentrum.

LEIETID
I første omgang vil det være mulighet for leietid frem til 30.06.2025, med løpende 6 mnd. oppsigelse i leieperioden. Videre leie vil være avhengig av når eiendommen skal utvikles.

Tomt kvadratmeter


Ansvarlig megler

Rune Eide

Adresse:

Solheimsgata 1. 2000 Lillestrøm

Type lokale


Kontor

Areal

35 m2 - 837 m2

Bruttoareal

837 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Rune Eide

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: rune@real.no

Telefon: (+47) 67917656