LØRENSKOG: Kontor- /forretningslokale i nybygg v/Fjellhamar stasjon – kort vei til både Oslo og Lillestrøm

Les mer om eiendommen

Arealspesifikasjon

1. etg: 514 kvm Kontorlokaler

Inneholder

Vi søker seriøse aktører som ønsker være med å påvirke egne løsninger og materialvalg. Lokalet er på ca. 514 kvm BTA og kan deles på inntil 2 stk. leietakere. Estimert innflytting Q4 2023.

Kontakt oss slik at vi på best mulig måte kan komme med gode løsninger for deg og ditt firma.


LEDIG LOKALE 514 KVM BTA
Strategisk beliggenhet rett ved Fjellhamar stasjon. Enkel tilgjengelighet til hele det sentrale Østlandsområdet.

Lokalet vil leveres som et rålokale hvor leietaker har mulighet til å påvirke hvilken standard de selv ønsker. Leietaker kan velge om de vil innrede lokalet for egen regning (rålokale) eller om de ønsker bistand fra utleier (ferdig innredet lokale). Her er det mulig å få et ferdig tilpasset lokale med moderne løsninger og gode materialvalg. Leien vil være avhengig av hvilke tilpasninger som er ønskelig.

Enkel adgang til lokalene fra bakkeplan, også for rullestolbrukere.

Lokalene er særdeles godt tilrettelagt for bedrifter med kundegrupper som ikke er avhengig av bil.

Planskissene, under bilder, viser et par forslag til inndeling. Enten med en bruker til hele arealet eller fordelt på 2 stk. leietakere. Lokalet kan inndeles til kontorer i variert størrelse, stillerom, møterom, åpne landskap, kjøkken/spiserom m.m. Vi gjør særskilt oppmerksom på at dette kun er forslag, og lokalet vil kunne inndeles og innredes etter leietakers ønske.

PARKEN FJELLHAMAR
Lokalet vil være en del av Parken Fjellhamar, som ligger i overgangen mellom småhusbebyggelsen og de planlagt fortettede utviklingsområdene i Fjellhamar sentrum. Området er p.t. under stor utvikling. Prosjektet vil bestå av 61 stk. leiligheter fra 27 kvm-167 kvm, i tillegg til næringslokalet på ca. 514 kvm i underetasjen. Utleier har stor fokus på det lille ekstra, og at det skal legges godt til rette for byggets beboere/leietakere.

Det vil også etableres felles rom for blant annet bilvask, hjulskift og sykkelpleie, hvor alle beboere/leietakere vil ha adgang.

BELIGGENHET
Meget sentral beliggenhet på Fjellhamar i Lørenskog kommune, rett ved togstasjonen, som på kun få minutter bringer deg til både Lillestrøm eller Oslo sentrum. Den korte reiseveien til Oslo gjør at det er stadig flere som oppdager Fjellhamar som et godt alternativ for å etablere seg.

Her er det en god kombinasjon av urbane og landlige omgivelser samtidig som du innen få minutters gangavstand finner det meste av fasiliteter. Her vil man kunne jobbe sentralt med gangavstand til Fjellhamar stasjon samt kort vei til barnehager, skoler, matbutikker, post i butikk, frisør, blomsterforretning, apotek m.m.

NSB sitt lokaltog mellom Lillestrøm og Oslo går gjennom området, og sørger for rask adkomst til både Lillestrøm, Strømmen og Oslo. Kun ca. 20 minutter til Oslo, ca. 10 minutter til Lillestrøm og kun 2 minutters gangavstand til togstasjonen.

PARKERING
Det er adgang til 11 stk. gjesteparkeringsplasser i felles parkeringskjeller. Det er også mulighet for lading av el-bil.

SÆRLIGE OPPLYSNINGER
Utleier forutsetter at interessenter redegjør for bruk av lokalet før avtale inngås, og forbeholder seg retten til å sette begrensninger av hvilke virksomheter som kan tillates/er ønskelig.

Tomt kvadratmeter


Adresse:

Øvre Grønli vei 2-4-6. 1464 Fjellhamar

Type lokale


Kontor

Areal

514 m2 - 514 m2

Bruttoareal

514 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Eivind Kjølsvik Aursøy

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: eivind@real.no

Telefon: (+47) 67917655