Representative kontorlokaler på ca. 238 kvm langs Skårersletta, Lørenskogs nye sentrumsgate

Les mer om eiendommen

Inneholder

LEDIG LOKALE
Lokalet ble oppusset og tilpasset AF Gruppen Norge AS sin virksomhet da de flyttet inn i lokalet juli 2021. Lokalet fremstår således nyoppusset med moderne standard og gode materialvalg. Lysmalte vegger, laminat på gulv samt utstrakt bruk av glassvegger mellom de forskjellige rommene.

Kontorene er på ca. 238 kvm BTA (216 kvm BRA) og er beliggende i byggets 3. etasje med god utsikt ut mot Skårersletta. Adgang til etasjen både via heis og trappegang.

Lokalet er inndelt i to deler. Den minste delen inneholder kjøkken og spiserom/møterom. På kjøkkenet medfølger det stekeovn og kjøleskap.

Den største delen ligger litt lenger ned i gangen og inneholder 9 stk. kontorer av diverse størrelser. Det største rommet kan også fint brukes til møterom. Felles toaletter i gang som deles med byggets øvrige leietakere.

Felles inngangsparti på gateplan med store glassdører og store vinduer, som leder inn til felles trappegang med heis til alle etasjer.

SKÅRERSLETTA: Anleggsarbeidene startet i januar 2021. I slutten av 2022 er det planlagt at Skårersletta åpnes for gjennomkjøring og høsten 2023 skal alle arbeidene være ferdige.

BELIGGENHET
Med kort vei til Oslo er det mange som har oppdaget Lørenskog som et sentralt sted å bosette seg, eller for å drive virksomhet. Her er det en god kombinasjon av urbane og landlige omgivelser samtidig som du innen få minutters gangavstand finner det meste av fasiliteter.

Eiendommen ligger vis à vis Lørenskog Storsenter (Triaden), og har kort vei til både Metrosenteret og Solheimsenteret. Ved siden av Metrosenteret finner man også Lørenskogs nye kulturhus. Kun ca. 12 min med bil til Oslo sentrum, og til Lillestrøm tar det ca. 4 min gjennom Rælingstunnelen.

I eiendommen er Bengts, Fliskompaniet, Bunnpris, Jølstad Begravelsesbyrå og FreshFitness m.fl. etablert.

PARKERING
Det medfølger ingen p-plasser til leieforholdet. Rett utenfor bygget samt på taket er det etablert p-plasser mot betaling for eiendommens besøkende.

Ifb. alt gravearbeidet som p.t. utføres har en del av eiendommens p-plasser/tomt blitt overtatt av kommunen. Når arbeidet er ferdigstilt er det forventet at det kan være muligheter for å leie enkelte p-plasser.

DIVERSE
Meget god beliggenhet i område med sterk vekst.
Moderne kontorlokale på ca. 238 kvm BTA med gode lysforhold.
Det er innlagt fiber til eiendommen.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Heis til alle etasjer i tillegg til vareheis.
Mulighet for rask overtakelse.

Tomt kvadratmeter


Ansvarlig megler

Rune Eide

Adresse:

Skårersletta 60A. 1473 Lørenskog

Type lokale


Kontor

Areal

238 m2 - 238 m2

Bruttoareal

238 m2

Kontakt megler om denne eiendommen

Rune Eide

Næringsmegler
salg/utleie

Mail: rune@real.no

Telefon: (+47) 67917656